FIWARE Lab NL is open! Vraag hier je account aan / Register for your account here

Support

FIWARE Lab NL is een non-commerciële sandbox-omgeving waar innovatie en experimenten op basis van FIWARE-technologie plaats kunnen vinden. Ontwikkelaars en particuliere gebruikers kunnen hun applicaties testen en presenteren op het FIWARE-platform.

De FIWARE-omgeving is een ‘lab’, wat betekent dat de omgeving niet bedoeld is voor daadwerkelijke productie, maar alleen kan worden gebruikt als ontwikkel- en testomgeving.

Binnen FIWARE Lab NL is het mogelijk om de functionaliteiten van FIWARE en de generieke tools (generic enablers – zie de FIWARE-catalogus) te ervaren.

Het gebruik van FIWARE Lab NL kent enkele restricties, waardoor de omgeving niet geschikt is als productieplatform. Denk bijvoorbeeld aan de beperking van het aantal externe IP-adressen. Verder zijn er gefixeerde restricties met betrekking tot de bronnen die beschikbaar zijn (maximaal 8 CPU-kernen, 16 GB geheugen en 250 GB aan storage).

Praktische informatie over het FIWARE Lab NL is ook beschikbaar via onze Wiki-pagina.

Het is een lab, dus alle supportkanalen zijn op best effort-basis en hiervoor kunnen geen support-garanties worden afgegeven.

Heb je een account op FIWARE Lab NL en ben je op zoek naar ondersteuning? Of heb je wellicht een vraag over de (technische) mogelijkheden? Neem dan contact op via fiware-lab@civity.nl.

SUMMIT BANNER
button support
button Wiki
button Laboratorium
button bootcamps
button scan

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rond FIWARE Lab? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
 
 
SUMMER MEETUPS
terugkijken?
- klik hier
@fiwareNL
#fiwareNL
#fiware