Support

FIWARE Lab NL is een non-commerciële sandbox-omgeving waar innovatie en experimenten op basis van FIWARE-technologie plaats kunnen vinden. Ontwikkelaars en particuliere gebruikers kunnen hun applicaties testen en presenteren op het FIWARE-platform.

De FIWARE-omgeving is een ‘lab’, wat betekent dat de omgeving niet bedoeld is voor daadwerkelijke productie, maar alleen kan worden gebruikt als ontwikkel- en testomgeving.

Binnen FIWARE Lab NL is het mogelijk om de functionaliteiten van FIWARE en de generieke tools (generic enablers – zie de FIWARE-catalogus) te ervaren.

Het gebruik van FIWARE Lab NL kent enkele restricties, waardoor de omgeving niet geschikt is als productieplatform. Denk bijvoorbeeld aan de beperking van het aantal externe IP-adressen. Verder zijn er gefixeerde restricties met betrekking tot de bronnen die beschikbaar zijn (maximaal 8 CPU-kernen, 16 GB geheugen en 250 GB aan storage).

Praktische informatie over het FIWARE Lab NL is ook beschikbaar via onze Wiki-pagina.

Het is een lab, dus alle supportkanalen zijn op best effort-basis en hiervoor kunnen geen support-garanties worden afgegeven.

Heb je een account op FIWARE Lab NL en ben je op zoek naar ondersteuning? Of heb je wellicht een vraag over de (technische) mogelijkheden? Neem dan contact op via fiware-lab@civity.nl.

Fiware

Future city