FIWARE Lab NL is open! Vraag hier je account aan / Register for your account here

FIWARE Lab NL ondersteunt én co-financiert innovatie

FIWARE Lab NL verwelkomt graag haar eerste launching customers. Daarom biedt het ondersteuning in kennis, netwerk én financiële vergoedingen.
FIWARE Lab NL versnelt innovatie door het aanbieden van projectbegeleiding aan launching customers die besluiten hun digitale toepassingen te ontwikkelen binnen het FIWARE Lab. Deze projectbegeleiding omvat hulp bij o.a. de requirementsanalyse, hulp bij het ontdekken van alle mogelijkheden van FIWARE en ondersteuning bij het zoeken van de geschikte partners om het product of de digitale toepassing samen mee te ontwikkelen.
Maar FIWARE Lab NL gaat verder dan alleen het beschikbaar stellen van kennis en netwerk. Aan overheden of andere opdrachtgevers uit het publieke domein die hun producten willen ontwikkelen binnen het FIWARE Lab biedt het Lab tevens financiële ondersteuning. Deze vergoeding kan worden ingezet voor een ontwerptraject van een digitale toepassing of voor het testen en ontwikkelen van een Proof-of-Concept-project. Wil je in aanmerking komen voor deze financiële steun voor het ontwikkelen van je digitale toepassing? Dien dan nu je aanvraag in.
Hoe doe ik mee? Meedoen kan door het invullen van het aanvraagformulier ‘Ontwerptraject’. Om kans te maken op (co)-financiering van een een ‘Proof-of-Concept-project’ gebruik je het aanvraagformulier ‘Proof-of-Concept-project’. Bij beide aanvraagformulieren dient daarnaast een pitchpresentatie te worden toegevoegd, waarin je in een aantal sheets duidelijk maakt wat je project(idee) inhoudt.
Algemene voorwaarden: Klik hier
Aanvraagformulier call ‘Ontwerptraject’: Klik hier
Aanvraagformulier call ‘Proof-of-Concept-project’: klik hier
Voorbeeldpitch (die als bijlage bijgevoegde dient te worden): klik hier
Stuur je aanvraagformulier op naar: aanvraag@fiware-lab.nl

Fiware

Future city