FIWARE Lab NL is open! Vraag hier je account aan / Register for your account here

Dé plek om nieuwe toepassingen te ontwikkelen en toetsen

Efficiënt, één taal, ontmoeting, data & tools, generiek, technische ondersteuning, kortere ontwikkelingstijd, meer marktkansen - FIWARE Lab NL is dé plek voor ontwikkelaars die willen experimenteren met nieuwe toepassingen.
Binnen FIWARE Lab NL zijn verschillende generieke databronnen en bouwstenen beschikbaar waar ontwikkelaars gratis gebruik van mogen maken. Door de beschikbaarheid van deze elementen op één plek - Utrecht - en in één taal - FIWARE - wordt de ontwikkeltijd van nieuwe apps en toepassingen aanzienlijk verkort. Bovendien ontmoet je in het Lab (digitaal of tijdens de vele evenementen) ook weer andere ontwikkelaars, waardoor de mooiste ideeën ontstaan.
De professionele, technische ondersteuning staat ondertussen klaar om je wegwijs te maken binnen deze experimenteeromgeving. In het FIWARE Lab NL kunnen nieuwe toepassingen eenvoudig worden getoetst en beoordeeld op bijvoorbeeld marktkansen, zodat een marktintroductie minder risico's met zich meebrengt.
Bovendien vormen alle ontwikkelingen binnen het FIWARE Lab NL een basis voor nieuwe functionaliteiten. Deze efficiënte manier van werken zorgt voor betere, gerichtere toepassingen en betere marktkansen.

App is al succesvol ontwikkeld: wat nu?

Het ontwikkelen van een app kan in het FIWARE Lab NL. Maar ook developers die al een app hebben ontwikkeld, kunnen gebruikmaken van de diensten die FIWARE biedt. FIWARE Ops – kort voor operations – is een selectie van tools die de weg van ontwikkeling naar productie van applicaties sterk vereenvoudigt. Momenteel wordt deze mogelijkheid in landen als Duitsland en Spanje al aangeboden – naar verwachting wordt FIWARE Ops na de zomer ook in Nederland gelanceerd.
Kortom, ben je ontwikkelaar en wil je in een creatieve omgeving tot nieuwe, generieke ideeën komen? Of wil je jouw ontwikkelde app in productie brengen op basis van FIWARE-tools? Schrijf u dan in de rechterbalk hiernaast in voor onze nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van actueel nieuws en evenementen in het Lab. Heeft u in nog vragen en/of opmerkingen? Klik dan hier.
button Wiki
button Laboratorium
button bootcamps
button scan
button support

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen rond FIWARE Lab? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Aankomende events

Fiware

Future city

SUMMER MEETUPS
terugkijken?
- klik hier
@fiwareNL
#fiwareNL
#fiware